وبلاگ دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما مسجدسلیمان
وبلاگ دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما مسجدسلیمان
 
قالب وبلاگ
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان وبلاگ دانشجویان رشته کامپیوتر دانشکده سما مسجدسلیمان و آدرس computer.sama.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





بعد از یک سال مدیر همین پروژه، شرکتی با نام نِت اسکیپ تأسیس کرد که موفق شد 90 درصد کاربران را به خود اختصاص دهد و به محبوبیت خود بیفزاید.

 

در این بین ماکروسافت هم که با فروش و نفوذ بالای سیستم عاملش در بین کاربران مواجه بود، بی کار ننشست و با تولید و گنجاندن IE در سیستم‌عامل محبوبش که اتفاقا از مرورگر موزائیک اقتباس های فراوانی کرده بود، به رقابت با مرورگر نِت اِسکیپ پرداخت. این قضیه اولین جنگ مرورگرها را در سال 1374 (1995 میلادی) رقم زد. IE تا سال 1381 (2002 میلادی) موفق شد تا با محبوبیت سیستم عامل شرکت سازنده اش ۹۵ درصد کاربران رو به سمت خودش جلب کند.

 

البته ناگفته نماند که مروگر اپرا حضور نامحسوس خودش را از همان سال شروع به کارش، یعنی 1375 (1996 میلادی) تا به امروز حفظ کرده.

 

در سال 1377 (1998 میلادی) بود که Netscape برای ایجاد یک مرورگر رقابتی خوب و استفاده از منابع متن باز، بنیاد موزیلا را تشکیل داد. از دل این بنیاد نهایتاً روباه آتشین یا همان فایرفاکس سربرآورد. با موفقیت ها و نوآوری های روزافزون فایرفاکس در جذب کاربران بیشتر، درجا زدن ماکروسافت با IE6 هم آغاز شد. بعدها شرکت های بزرگ نرم افزاری با توجه به پتانسیل بالای مرورگرها در جذب کاربران به محصولات و تبلیغات هدفمند، مرورگر های اختصاصی خودشان را روانه ی بازار کردند. از این دست می تونیم به سافاری و کروم یا نسخه‌ی کاملا متن باز آن، کرومیوم اشاره کنیم. البته اگر در آینده خبر انتشار مرورگرهای اینترنتی از سوی شرکت های بزرگ دیگر را هم شنیدید، زیاد تعجب نکنید.

 

 

اما واقعاً فرق بین مرورگرها چیست و این همه هیاهو از کجاست؟

 

برای اینکه مقایسه راحت تر شود خوب هست که اول ویژگی ها و عواملی که با آن مرورگرها را دسته بندی می کنند را بدانیم . به طور کلی می شود مواردی چون قابلیت های تعبیه شده، راحتی کار، امنیت، سرعت و سازگاری با استانداردهای مختلف را نام برد.

 

اولین عامل که شاید به ظاهر مهم ترین آن ها هم باشد، سرعت اجرای اولیه مرورگر و بارگذاری صفحات هست. اما باید به این نکته توجه داشت که ما از سرعتی داریم صحبت می کنیم که در حد چند میلی ثانیه است. مقصود از سرعت اجرای اولیه مرورگر، مدت زمانی هست که از هنگام اجرای مرورگر تا آماده شدن برای دریافت آدرس باشد و مقصود از سرعت بارگذاری صفحات، مدت زمانی است که از وارد کردن آدرس و کلیک درخواست نمایش منابع سایت از سوی کاربر تا بارگذاری کامل صفحه طول می کشد. در آزمایشاتی که توسط وب سایت های امتیازدهی معتبر صورت گرفته، مرورگر کروم از جهت سرعت اجرای اولیه نرم افزار امتیاز بالایی گرفته و مرورگرهای مطرح دیگر هم در رده های بعدی قرار می گیرند. نکته ی حائز اهمیت چه در مورد سرعت اجرای نرم افزار و چه سرعت بارگذاری صفحات این هست که مقیاس اندازه گیری سرعت بر حسب میلی ثانیه است. مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا و با کیفیتی داشته باشید، واقعا این سرعت به چشم نمیاد و در حدی‌ هستند که برای ما محسوس نیستند. ولی شاید باشند افراد حساب گری که این سرعت ها را در دفعات کار ضرب می کنند و اعداد محسوس تری را از زمان هدر رفته‌شان به دست می آورند.

در بحث امنیتی هم همین طور هست. حقیقت این هست که بیشتر مرورگرهای مطرح از تکنیک های تقریبا مشابهی بهره می برند و زیاد تفاوت خاصی با هم ندارند. یعنی آخرین نسخه‌ی مرورگرها آخرین راه کارها را برای حداقل یک وبگردی امن و پاک ارائه می دند. شاید تنها وجه تمایزشان سرعت عکس العمل و رفع عیب مرورگرهاست که آن هم بسته به متن باز بودن مرورگر، نحوه ی ارتباط آن با جامعه ی کاربریش و به طور کلی فرآیند عیب یابی آن دارد. در این مورد تنها مرورگرهای متن باز فایرفاکس و کروم هستند.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 30 آبان 1392 ] [ 22:3 ] [ بهنام نصرالله پور ]

.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

به نام خدایی که دغدغه از دست دادنش را ندارم با عرض سلام و خسته نباشید خدمت فرد فرد دانشجویان رشته کامپیوتر ، از همه ی شما تشکر میکنیم که منت سر ما گذاشتید و به این وبلاگ سر زدید هدف ما در اینجا آشنایی بیشتر دانشجویان رشته کامپیوتر با دنیای علم و فناوری میباشد و ناگفته نماند اطلاعاتی که در این جا قرار داده می شود برگرفته از تمامی سایتهای اینترنتی و جزوات کتب داخلی و خارجی و تحقیقات علمی و پروژه های دانشجویان می باشد ، امیدوار هستیم که مطالب مورد پسند شما واقع بشوند. با تشکر گروه دانشجویان رشته کامپیوتر
آرشيو مطالب
خرداد 1394
ارديبهشت 1394 اسفند 1393 بهمن 1393 دی 1393 آبان 1393 مهر 1393 شهريور 1393 مرداد 1393 تير 1393 خرداد 1393 ارديبهشت 1393 فروردين 1393 اسفند 1392 بهمن 1392 دی 1392 آذر 1392 آبان 1392 مهر 1392 شهريور 1392 مرداد 1392 تير 1392
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 20
بازدید ماه : 402
بازدید کل : 36558
تعداد مطالب : 287
تعداد نظرات : 145
تعداد آنلاین : 1


Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
 تماس با ما
کافی نت ستین ، ارائه دهنده ی کلیه خدمات اینترنتی با تخفیف ویژه برای دانشجویان

آموزش دروس ریاضی و فیزیک ویژه بانوان اگر سوالی دارید می توانید در بخش نظرات وبلاگ سوال خود را مطرح کنید.باتشکر




Up Page